separator_footer_b

Wat kan ik voor jullie betekenen als Bruidsfotograaf?

Van een goede bruidsfotograaf verwacht je dat deze goede en mooie foto´s maakt. De fotograaf moet bij jullie passen, maar ook bij jullie gasten. Daarnaast wil je dat je de bruidsfotograaf kan vertrouwen, dat deze professioneel is, oog voor detail heeft en bovendien opgaat in de menigte.
Het kiezen van een bruidsfotograaf is niet makkelijk, daarom heb ik onderstaande kernpunten toegelicht om aan te geven wat ik voor jullie kan betekenen als jullie fotograaf.

Stijl

Verhalend, betrokken, kleurrijk en lichtsterk. Foto’s die een perfecte weergave geven van jullie trouwdag. Die de sfeer ademen van hoe jullie de dag hebben beleefd.

Foto’s

Minimaal 200 foto’s professioneel bewerkt. Deze foto’s ontvangen jullie in hoge resolutie zonder logo.

Bereikbaar

Zeer goed telefonisch en per mail bereikbaar. Duidelijke communicatie voor, tijdens en na jullie bruiloft.
Denkt mee als jullie dat willen over een goede invulling van jullie trouwdag.

Vertrouwen

Naast een fotograaf heb je iemand nodig waarmee je een goede klik hebt. Iemand die je vertrouwt op één van de meest intieme en belangrijkste momenten uit jullie leven  en jullie wensen in vervulling brengt.

Betrouwbaar

Alle wensen en afspraken worden duidelijk op papier gezet, zo weten jullie altijd waar jullie aan toe zijn. Op deze manier zijn er geen verrassingen achteraf.

Beschikbaar

Beschikbaar in zowel binnen als buitenland voor jullie bruidsreportage. Wees wel op tijd met boeken!

Maatwerk

Liever geen standaard pakket maar jullie eigen wensen? Dan stellen we een eigen pakket voor jullie samen. Neem contact met mij op voor persoonlijk advies.

Details

Kleine details maken jullie dag groots. Niet alleen de styling, maar ook dat ene moment waarop jullie met die bepaalde blik naar elkaar kijken, de hand van oma op je schouder en veel van dit soort kleine maar extreem belangrijke momenten.